фирми доставчици и контрагенти

СПИСЪК ФИРМИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ПАРТНЬОРИ НА ФИРМАТА:

HUNTER

Официален и изключителен дистрибутор за България на фирма HUNTER Industries (USA) – производител на специализирани продукти за автоматизирани подземни напоителни системи за градини, паркове, спортни терени и голф игрища. Подземни роторни разпръсквачи, дефлекторни разпръсквачи, дюзи за разпръсквачи, ротаторни дюзи, електромагнитни клапани за поливни и водопроводни системи, програматори за поливни системи, датчици и аксесоари за системи за поливане. Световен лидер в автоматизираното подземно напояване

http://www.hunterindustries.com/

SOLEM

Официален дистрибутор за България на френската фирма производител SOLEM S.a. (FRANCE) – производител на контролери, програматори и комуникационни модули за автоматизирани поливни системи базирани на съвременни технологи за комуникация: Bluetooth, Wi-Fi, 3G и облачни платформи за работа през интернет. 

https://www.solem.fr/en/

SENNINGER

Официален и изключителен дистрибутор за България на фирма SENNINGER (USA) – производител на специализирани продукти за напоителни системи предназначени за селско стопанство и агро сектора. Разпръсквачи, микроразпръсквачи, системи за напояване на оранжерии и разсадници. Разпръсквачи за пивот системи. Регулатори за налягане. Аксесоари. Наложено име с традиции. 

http://www.senninger.com

RAIN

Официален дистрибтор за България на италианска фирма производител RAIN S.p.a (ITALY) - продукти за автоматизирани поливни системи: разпръсквачи, дюзи, електромагнитни клапани, програматори, шахти, колектори за клапани и фитинги. Производител на хоби поливни системи в сегмента на магазини от тип "Направи си сам"  

 

http://www.rain.it/

IRRITEC

Официален дистрибутор за България на италианската фирма производител IRRITEC Spa (ITALY) - Фирма производител на фитинги за PE, PPR, PVC тръби: адаптори, тройници, колена, муфи, водовземни скоби и др. Капкови маркучи, транспортни маркучи, фитинги за капково напояване, филтри и филтърни системи за водопроводни и поливни системи, аксесоари за поливни системи 

http://www.irritec.com/en/

PALAPLAST S.A.

Официален дистрибутор на фирма PALAPLAST S.A. (GREECE) – производител на продукти  за системи за капково напояване, микронапояване и водоснабдяване: Тръби, Капкови маркучи, фитинги за капково напояване, PE фитинги и арматури:адаптори, тройници, колена, муфи, скоби, Филтри и филтриращи системи за напояване и водоснабдяване.

http://www.palaplast.gr/

OASE Gmbh

Официален и изключителен дистрибутор за България на германската фирма производител ОАSE Gmbh. (GERMANY) – Лидер и водещ производител на продукти и компоненти за фонтани, водни ефекти, езера и водни площи ефекти. Мултимедйни фонтани, градински фонтани, дюзи, струйници, помпи, филтри и филтриращи системи, скимери преливници, подводно осветление, фолио и конструктивни елементи за езера, аксесоари.

http://www.oase-livingwater.com/

biOrb

Фирма производител на декоративни аквариуми за дома и офисът: аквариуми, декоаривни елементи и орнаменти за аквариуми, осветление и оборудване за акавариуми.

https://www.biorb.com/homepage/

CELLFAST

Официален дистрибутор за България на полската фирма производител CELL-FAST S.o.o (POLAND) - надземни системи за поливане и измиване: маркучи, връзки за маркучи, струйници и пистолети за поливане/миене, градински надземни разпръсквачи, макари и колички за маркучи, таймери и програматори. Технически маркучи, корда за тримери, обкантващи и защитни PVC ленти за трева. Градински инструменти: Брадви, Лопати, Гребла, Вили, Ръчни градински инструменти и аксесоари.

http://www.cellfast.com.pl/

GRUNDFOS

Официален Дилър за България на фирма GRUNDFOS (DANMARK) - производител на помпи, помпено обурдване и автоматизация за помпи   

Годишното производство от над 16 милиона помпи, прави Грундфос един от водещите производители на помпи в света. Основните продукти са циркулационни помпи за отоплителни и климатични системи, както и центробежни помпи за индустрията, водоснабдяване, отпадни води и дозиране. Днес Грундфос е най-големия производител на циркулационни помпи в света, покривайки приблизително 50% от световния пазар. Групата на Грундфос е представена от повече от 80 компании в 55 страни. В допълнение, продуктите на Грундфос се продават от местни дистрибутори в голям брой страни.

http://bg.grundfos.com/

LOWARA

Официален дилър на фирма Аквастарт ООД - Официален представител на италианскта фирма производител LOWARA spa. (ITALY) - Помпи за вода, потопяеми, сондажни, напорни, индустриални, хидрофорни системи, помпено оборудване и системи за управление

http://lowara.it/

LANDA ILLUMINOTECNICA

Официален дистрибутор на фирма LANDA ILLUMINOTEHCNICA (ITALY) – производител на професионално градинско, парково и улично осветление на 230V. Прожектори и акцентно осветление, стълбове, осветителни тела за вграждане, аплици. Модерен и класичски дизайн. LED осветление, енергоспестяващо и конвенционално. 

http://www.landa.it/

FX LUMINAIRE

Официален е ексклузивен дистрибутор за България на aмериканската фирма производител FX Luminaire (USA) - професионално декоративно градинско и парково осветеление на 12V.  Акцентни осветителни тела за  растителност, тела за настилка, за пътеки, трансформатори и контролери за управление, базирани на северменна LED технология и управление през интернет.

https://www.fxl.com/

TECHMAR B.V.

Официален дистрибутор на фирмата  TECHMAR B.V. (NEDERLAND) – производител на градинско и парково осветление на 12V. Осветителни тела, LED oосветителни тела,  ел. кабели и аксесоари  за  нисковолтово осветление.

http://www.garden-lights.nl/

IDROBASE S.R.L.

Официален дистрибутор за България на италианската фирма призводител IDROBASE S.R.L. (ITALY) – производител на продукти за специализирани мъглуващи охладителни системи, индустриални помещения, заведения, градини  и търговски площи.

https://www.idrobasegroup.com

STIHL

Германска фирма производител на професионална градинска техника и механизациа за професионалисти. 

https://www.stihl.bg/

EGO POWER PLUS

Компанията EGO POWER PLUS е Американски производител на професионални акумулаторни уреди: Косачки, триони, ножижи за жив плет, тримери, обдухващи и комбинирани уреди. Продуктите на EGO Power+ осигуряват мощността на бензина, без да имат нужда от бензин. Революционната технология на батерията Arc Lithium 56V предлага мощност, интелигентно управление на двигателя и възможност да свършите работа с по-малко шум, допълнителна подготовка и вредни газове. Батериите са преносими и могат лесно да се поставят на различни машини EGO.

https://egopowerplus.com/

SEGWAY

Segway-Ninebot е глобален производител на продукти свързани с интелигентния транспорт - акумулаторни уреди на къси разстояния и обслужващи акумулаторни роботи. Бизнесът на компанията е международен, като продава продукти в повече от 80 страни и региони. Компаният е основана от  Dean Kamen, разработени продукти в САЩ под името SEGWAY, придобита от Китайският производител Ninebot

https://navimow.bg/

Фирма "ПИПБРАДЪРС" ООД е търговска фирма вносител и дистрибутор за България на чужди фирми - производители на професионални продукти за градини и паркове: Автоматизирани подземни напоителни системи. Надземни поливни системи. Градинско и парково осветление. Фонтани и оборудване за водни площи. Помпи и помпено оборудване. Мъглуващи охладителни системи. Градински инструменти. Градинска техника и механизация. Градинска декорация оборудване за градини и паркове. Фирмата поддържа тесни контакти с обществени организации, браншови съюзи, бизнес асоциации и търговски камари. Има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна. В "Пипбрадърс" ООД работи екип от професионалисти, стремящи се да удовлетворят на 100% изискванията на нашите клиенти.

Официален вносител на:

 • HUNTER
 • SOLEM
 • SENNINGER
 • RAIN
 • IRRITEC
 • PALAPLAST S.A.
 • OASE Gmbh
 • biOrb
 • CELLFAST
 • GRUNDFOS
 • LOWARA
 • LANDA ILLUMINOTECNICA
 • FX LUMINAIRE
 • TECHMAR B.V.
 • IDROBASE S.R.L.
 • STIHL
 • EGO POWER PLUS
 • SEGWAY