Водни градини

OASE

Деситилетия наред немската компания OASE застава зад креативния дизайн, използвайки водата за създаване на впечатляващи водни ефекти от такива в частни градини до внушителни инсталации на публични пространства. Основана през 1948 година като сервиз за агро техника OASE прераства в играч на глобалната сцена с добра репутация в иновационните технологии и качеството на производство.
В продължение на години OASE работи върху дизайнерския и производствен процес, за да направи продуктите си изключително природосъобразни, икономични и най-вече надеждни. Решенията на компанията са не само иновативни, но и трайни. OASE създава за клиентите си разнообразни и високо-технологични продукти, които правят живота и проектирането с вода вълнуващо. Всички продуктови разработки се характеризират с изтънчен дизайн, високо-качествени материали и леснота на боравене. Името на OASE е синоним за най-висок стандарт на качество, причина за което е че веригата-от анализите до концепцията, от дизайна до испълнението са изцяло под контрола на компанията. Постоянен мониторинг, който е развиван и осъвършенстван през годините, за да осигурява многогодишна гаранция за безупречно работно представяне.
Компанията се разделя на три основни бизнес сегмента: Water Gardens/ Водни градини, където на фокус е градинското езеро във всичкие му форми; Fountain Technology/ Фонтанна Технология, използващ играта на вода, светлина често и музика за създаването на грандиозни водни ефекти; Lake Management/ Езерна поддръжка, занимаващ се с качеството на водата и създаването на изкуствени езера за голф игрища или паркове.

OASE Water Gardens

Да имаш езеро в градината далеч не е само приятна гледка, то е оазис в градската среда, в който да разтоварите стреса от ежедневието. С продуктите на OASE лесно може да се създаде атмосфера на спокойствие около това домашно ‘ваканционно място’, където можете да релаксирате сами или със своето семейство и приятели да усетите радостта от досега с природата.
Всеки градинар-ентусиаст да може да създаде своя градински оазис съобразно собствените си виждания и идеи, разбира се с нашата професионална консултация, детайлен план и богатата продуктова гама на OASE , която е също толкова разнообразна колкокто и разнообразни са желанията на всеки един клиент.
Градински езера с водопади и фонтани, водни ландшафти, езера с декоративни риби, природни плувни басейни- възможностите са много.
Уникалността на продуктите на OASE е в перфектното взаимодействие между отделните компоненти. За да можете изцяло да се насладите на удоволствията от вашата лична водна градина в продължение на дълго време, OASE не спира да създава надеждни, сигурни, трайни и лесни за употреба продукти, задуволяващи всеки вкус.

 

Фирма "ПИПБРАДЪРС" ООД е търговска фирма вносител и дистрибутор за България на чужди фирми - производители на професионални продукти за градини и паркове: Автоматизирани подземни напоителни системи. Градинско и парково осветление. Фонтани и оборудване за водни площи. Мъглуващи охладителни системи. Градинска декорация. Oборудване за градини и паркове.
Поддържа тесни контакти с обществени организации, браншови съюзи , бизнес асоциации и търговски камари. Има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна.
Във фирмата работи екип от професионалисти, задоволяващи 100% изисквания на нашите клиенти.

Официален вносител на:

 • Hunter
 • Oase Gmbh.
 • Perfect cool S.R.L.
 • Palaplast S.A.
 • Irritec
 • Rain
 • Pipelife
 • Dura Plastics Products Inc
 • Lasco Fittings Inc.
 • A.R.I.
 • Landa
 • Techmar B.V.
 • Arsito
 • OpenSprinkler