Партньори

ДОСТАВЧИЦИ И КОНТРАГЕНТИ 

HUNTER

Официален и изключителен дистрибутор за България на фирма HUNTER Industries (USA) – производител на специализирани продукти за автоматизирани подземни напоителни системи за градини, паркове, спортни терени и голф игрища. Подземни роторни разпръсквачи, дефлекторни разпръсквачи, дюзи за разпръсквачи, ротаторни дюзи, електромагнитни клапани за поливни и водопроводни системи, програматори за поливни системи, датчици и аксесоари за системи за поливане. Световен лидер в автоматизираното подземно напояване

http://www.hunterindustries.com/

OASE Gmbh

Официален дистрибутор на германската фирма ОАSE Gmbh (GERMANY) – Лидер и водещ производител на продукти и компоненти за фонтани, водни ефекти, езера и водни площи ефекти. Мултимедйни фонтани, градински фонтани, дюзи, струйници, помпи, филтри и филтриращи системи, скимери преливници, подводно осветление, фолио и конструктивни елементи за езера, аксесоари.

http://www.oase-livingwater.com/

CELLFAST

Полска фирма производител на надземни системи за поливане и измиване: маркучи, връзки за маркучи, струйници и пистолети за поливане/миене, градински надземни разпръсквачи, макари и колички за маркучи, таймери и програматори. Технически маркучи, корда за тримери, обкантващи и защитни PVC ленти за трева. Градински инструменти: Брадви, Лопати, Гребла, Вили, Ръчни градински инструменти и аксесоари.

http://www.cellfast.com.pl/

IRRITEC

IRRITEC Spa (ITALY) - Фирма производител на фитинги за PE, PPR, PVC тръби: адаптори, тройници, колена, муфи, водовземни скоби и др. Капкови маркучи, транспортни маркучи, фитинги за капково напояване, филтри и филтърни системи за водопроводни и поливни системи, аксесоари за поливни системи 

http://www.irritec.com/en/

PALAPLAST S.A.

Официален дистрибутор на фирма PALAPLAST S.A. (GREECE) – производител на продукти  за системи за капково напояване, микронапояване и водоснабдяване: Тръби, Капкови маркучи, фитинги за капково напояване, PE фитинги и арматури:адаптори, тройници, колена, муфи, скоби, Филтри и филтриращи системи за напояване и водоснабдяване.

http://www.palaplast.gr/

RAIN spa.

Rain (Italy) е предлага асортимент от продукти за напояване на градината-разпръсквачи, електромагнитни клапани, програматори, шахти и фитинги. 

 

http://www.rain.it/

GRUNDFOS

Основната част от дейностите на датските компании на Грундфос (Grundfos DK - Търговската компания, Grundfos A/S - Производствената компания и Grundfos Holding A/S) се извършва в малкото градче Bjerringbro, където през 1945г. е основана компанията. Освен това Грундфос има предприятия в Aalestrup, Årslev, Brøndby и Farum.

Групата на Грундфос е представена от повече от 80 компании в 55 страни. В допълнение, продуктите на Грундфос се продават от местни дистрибутори в голям брой страни.

Годишното производство от над 16 милиона помпи, прави Грундфос един от водещите производители на помпи в света. Основните продукти са циркулационни помпи за отоплителни и климатични системи, както и центробежни помпи за индустрията, водоснабдяване, отпадни води и дозиране. Днес Грундфос е най-големия производител на циркулационни помпи в света, покривайки приблизително 50% от световния пазар.

 

 

http://bg.grundfos.com/

FISKARS

FISKASRS (Finland) е водеща марка, която предлага ръчни инструменти, които са функционални, дълготрайни, с издържан дизайн и удобни за работа. Продуктите на Fiskars отговарят на първоначалния замисъл, като помагат работата да се свърши добре, без много усилия и по най-прекия път.

 

http://www.fiskars.bg/

PIPELIFE

Компанията Pipelife е един от водещите световни производители на пластмасови тръбни системи за водоснабдяване, канализация, газоснабдяване и напояване отговарящи на всички европейски норми и стандарти.

Фирма Пайплайф България ЕООД част от Компанията Pipelife с централа в Австрия е дъщерна фирма на"Винербергер" - Австрия

Дейността на Pipelife е насочена към постоянно усъвършенстване на продуктите и разширяване на производството и търговското разпространение. Системите Пайплайф намират успешно приложение както в общинския и индустриален сектор, така и в частното строителство.

http://www.pipelife.bg/bg/

LANDA ILLUMINOTECNICA

Официален дистрибутор на фирма LANDA ILLUMINOTEHCNICA (ITALY) – производител на професионално градинско, парково и улично осветление на 230V. Прожектори и акцентно осветление, стълбове, осветителни тела за вграждане, аплици. Модерен и класичски дизайн. LED осветление, енергоспестяващо и конвенционално. 

http://www.landa.it/

TECHMAR B.V.

Официален дистрибутор на фирмата  TECHMAR B.V. (NEDERLAND) – производител на градинско и парково осветление на 12V. Осветителни тела, LED oосветителни тела,  ел. кабели и аксесоари  за  нисковолтово осветление.

http://www.garden-lights.nl/

Perfect cool S.R.L.

Официален дистрибутор на фирмата  PERFECT COOL S.R.L. (ITALY) – производител на продукти за специализирани мъглуващи охладителни системи, индустриални помещения, заведения, градини  и търговски площи.

http://www.perfectcool.it/EN/

A.R.I.

A.R.I. (ISRAEL) има повече от 40 години опит в разработката на продукти за предпазване на водно-трансмисионни системи. Компанията произвежда и продава завършени линии от клапани-обезвъздушители, възвратни клапани, регулатори за налягане.

http://www.arivalves.com/

Фирма "ПИПБРАДЪРС" ООД е търговска фирма вносител и дистрибутор за България на чужди фирми - производители на професионални продукти за градини и паркове: Автоматизирани подземни напоителни системи. Градинско и парково осветление. Фонтани и оборудване за водни площи. Мъглуващи охладителни системи. Градинска декорация. Oборудване за градини и паркове. Фирмата поддържа тесни контакти с обществени организации, браншови съюзи, бизнес асоциации и търговски камари. Има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна. В "Пипбрадърс" ООД работи екип от професионалисти, стремящи се да удовлетворят на 100% изискванията на нашите клиенти.

Официален вносител на:

 • HUNTER
 • OASE Gmbh
 • CELLFAST
 • IRRITEC
 • PALAPLAST S.A.
 • RAIN spa.
 • GRUNDFOS
 • HUSQVARNA
 • GARDENA
 • FISKARS
 • PIPELIFE
 • LANDA ILLUMINOTECNICA
 • TECHMAR B.V.
 • KICHLER
 • Perfect cool S.R.L.
 • A.R.I.